RESMİ POLİTİKA SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

Cephe

Heppenheim Tapu Dairesi ve Yol ve Tra­fik İdaresi Kamu Hizmetleri Merkezi'nin yeni, sürdürülebilir şekilde inşa edilen binasına taşınmıştır. Bu idari binanın yanındaki çok katlı otopark da pasif konutlar konusundaki katı enerji standartlarına uyum sağlar. Yüksek ışık ve hava geçirgenliği ve geniş bir alanı yeşillendi rebilme seçeneği sayesinde X-TEND binaya çok şey katar.

Proje

Project

Behördenzentrum Otoparkı, Heppenheim,

Almanya

Car park Behördenzentrum, Heppenheim, Germany

Uygulama

Cephe Dizayn ve yeşillendirme

Application

Design of façade and greenery

Ürün

X-TEND CXE / I-SYS

Product

1.720 m2, ◊ 250 mm, 0 3 mm / 0 8 mm, 0 12 mm, 0 16 mm

Hizmetler

Statik analiz, uygulama projesi ve Montaj

Services

Statical analysis, shop drawings and installation

Mimar

Dohle + Lohse Mimarlık

Architect

Dohle + Lohse Architekten